Op fietsavontuur met Bart

Maak kennis met een van onze ambassadeurs: Bart van Delft

We zijn trots om Bart van Delft als een van onze ambassadeurs te hebben bij Yarn Cyclingwear. Bart is niet alleen een gepassioneerd fietser, maar ook een creatieve kracht achter ons merk als ontwerper én fotograaf. Zijn liefde voor fietsen, of het nu op de weg, op gravel of in het bos is, zie je terug in zijn betrokkenheid bij alles wat hij doet voor Yarn. Bart neemt je mee in zijn fietsavontuur!

Even voorstellen

Mijn naam is Bart van Delft, ik ben 36 jaar en woon in het Brabantse Oosterhout. In het dagelijks leven werk ik als Marketing Manager bij een grote machinebouwer, maar mijn hart ligt al jaren bij wielrennen. Naast mijn werk ben ik fervent fietser; op de weg, op gravel en in het bos met mijn mountainbike. Mijn passie voor fietsen gaat verder dan alleen sporten, want ik combineer het ook met creatief ondernemerschap via mijn bedrijf FietsOphangen.nl, waar ik slimme oplossingen bedenk voor fietsopslag.

Mijn betrokkenheid bij Yarn Cyclingwear

De afgelopen jaren ben ik steeds nauwer betrokken geraakt bij Yarn Cyclingwear. Wat begon met het ontwerpen van de eerste zomercollectie, is inmiddels uitgegroeid tot een vaste rol binnen het merk. Ik ben niet alleen ambassadeur, maar denk ook actief mee over de marketing en ontwerp nog steeds een groot deel van de collectie. Niets is mooier dan je eigen ontwerpen dragen tijdens een lange rit en te weten dat je bijdraagt aan een merk waar je trots op bent.

Persoonlijke aanpak

Wat mij vooral aantrekt aan Yarn is de persoonlijke betrokkenheid van Bobbie, Christa en Rosalie. Dit zorgt ervoor dat ik vol vertrouwen de samenwerking met hen aanga, ook als het gaat om grote bestellingen voor wielerkleding, bijvoorbeeld voor verenigingen. Yarn voelt echt als een merk dat vanuit passie is ontstaan, en die persoonlijke aanpak vind ik enorm waardevol.

Wat betekent fietsen voor mij?

Fietsen is voor mij veel meer dan alleen sport. Het is een manier om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken, of ik nu ’s ochtends op mijn retrofiets naar het werk rijd of in het weekend lange tochten maak. Het geeft me ook veel energie om zakelijk bezig te zijn met fietsen, iets wat ik zowel bij Yarn als bij FietsOphangen.nl combineer. En ook tijdens vakanties gaat de fiets altijd mee, zodat ik de mooiste plekken kan ontdekken.

Mijn doelen

Mijn doel is simpel: zoveel mogelijk op de fiets zitten en nieuwe avonturen beleven. Ik kijk uit naar tochten zoals de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race voor amateurs, waarvoor ik met veel plezier train. Ook wil ik FietsOphangen.nl verder laten groeien en uiteraard blijven bijdragen aan het succes van Yarn Cyclingwear.

Mijn tip: Ontdek Zwift!

Hoewel gravelbiken ontzettend populair is geworden, wil ik dat niet als dé nieuwe trend aanraden. Gravelrijden is juist zo mooi omdat je alleen door de natuur kunt rijden zonder veel anderen tegen te komen. Als iedereen dat gaat doen, verdwijnt die charme. Wat ik wél aanraad, is om in de winter op je hometrainer of rollerband te stappen en te genieten van platforms zoals Zwift. Zo blijf je fit en klaar voor het voorjaar!